page_banner

produk

Strawberry support cover protect net

katrangan singkat:

Jaringan dhukungan Strawberry nganggo bahan polietilen (HDPE) kapadhetan dhuwur, kanthi permeabilitas udara sing apik.Bahan kasebut aman, ora beracun lan ora enak.Kanthi resistance panas apik lan resistance kadhemen, umur layanan dawa.Bahan iki ora gampang nyerep banyu, mula bisa njaga woh strawberry garing.


Detail Produk

Tag produk

Fitur materi

Jaringan dhukungan Strawberry nganggo bahan polietilen (HDPE) kapadhetan dhuwur, kanthi permeabilitas udara sing apik.Bahan kasebut aman, ora beracun lan ora enak.Kanthi resistance panas apik lan resistance kadhemen, umur layanan dawa.Bahan iki ora gampang nyerep banyu, mula bisa njaga woh strawberry garing.

Deskripsi lan Fungsi

1.Misah strawberries saka lemah supaya padha ora teka menyang kontak langsung karo lemah.Kurangi kontak karo lemah sing lembab lan nyuda jamur strawberry.Mbantu ndhukung strawberries supaya padha ora tiba ing bobot dhewe.Mulching bisa nyuda suhu lemah, transmisi cahya sing sithik lan nyegah pertumbuhan gulma.Kanthi moisturizing, repellent serangga lan efek liyane.Tambah cahya sing dibayangke saka lemah, sing cocog kanggo pewarnaan woh.Nggawe crops tuwuh kuwat lan nambah gula werna.Sawise mulching, penguapan banyu lemah cilik, sing bisa njaga banyu lemah luwih suwe lan kanthi efektif nyegah penguapan banyu lemah.Suhu lan kelembapan lemah cocok, aktivitas mikroba kuat lan dekomposisi nutrisi cepet, saengga isi nitrogen, fosfor, kalium lan nutrisi liyane sing kasedhiya dibandhingake karo lapangan terbuka.

2. Bisa ngindhari pengaruh angin lan udan ing lumahing lemah lan nyuda kompaksi lemah sing disebabake dening operasi buatan lan mekanik kayata tillage, weeding, fertilisasi lan mbanyoni.Nambah cahya, nggampangake fotosintesis ing tanduran strawberry lan nambah akumulasi produk.Bisa uga nyuda asor udhara ing griya ijo, kanthi efektif nyegah kedadeyan penyakit lan hama serangga.Kanggo nggawe kahanan wutah apik kanggo Stroberi, ningkataké pangembangan sistem ROOT Stroberi, Stroberi wutah sehat lan kuat, poto-resistance penambahan.

3.Misah woh stroberi saka lemah, ngurangi rereget ing lemah ditempelake ing lumahing woh stroberi, mengaruhi tampilan, ora perishable, lan nemen nambah kualitas tampilan saka woh stroberi.Menehi strawberries lumahing sing luwih lengkap, nambah asil lan kualitas strawberries.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita