page_banner

Babagan awake dhewe

faqs

Profil Perusahaan

Changzhou LongLongsheng Nets Industry Co., Ltd. biyen dikenal minangka perusahaan cabang Changzhou LongLongsheng Group Company.Perusahaan kita jangka panjang setya kanggo bukti kanggo klien kita, eksperimen lan ngembangake produk anyar, ngumpulake data teknis produk kain lan ndeteksi kualitas mesin nyulam.We nglumpukake nomer akeh data tangan pisanan lan pengalaman ing nyulam kain.

Perusahaan iki didegaké ing taun 2009, kalebu area 6.000 meter persegi.Kita duwe luwih saka 80 manajer lan staf teknis, jinis peralatan produksi lan ndhukung kanthi lengkap.

Ing saiki, perusahaan kita wis ngemot macem-macem jinis 30 mesin nyulam kalebu 260 inch jarum-bar siji, 260-inch pindho jarum-bar, 286 Model pindho jarum-bar, 298 Model pindho jarum-bar lan kita wis dikembangaké dhuwur kita dhewe. kacepetan Mesin jarum komposit, 4 set mesin extruded; 5 set mesin bungkus. Kajaba iku, sawise sawetara taun akumulasi lan groping, perusahaan kasebut uga nggawe proses manufaktur lan peralatan pangolahan pasca-proses sing sampurna, lan meh kabeh pasca- Processing Processing bisa rampung piyambak.

Babagan awake dhewe

Perusahaan nindakake kain rajutan bolong kalebu desain, riset lan pangembangan, proofing, lan produksi.Produk kasebut diekspor menyang Jepang (Jaring Anti-kewan), Australia (Jaring tawon), Eropa (jaring pengaman, jaring angin, jaringan zaitun), Amerika Utara (nyamuk, kelambu), India (jaringan bangunan, tirai) lan liya-liyane.

Perusahaan iki diadegaké ora suwe, lan isih ana ing wektu pangembangan sing kuat. Kita nggoleki mitra sing kuat. Kanthi kauntungan saka teknologi lan peralatan, kita bisa Nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih profesional lan luwih dhuwur.

Sincerely Recruit talents saka kabeh ndonya, reputasi asalé saka integritas.Kerjasama kita ora bakal ngeculke sampeyan, supaya wong-wong sing tulus ngarep-arep lan wong sing wicaksana nenun masa depan sing luwih apik.

>> Advantage kita<<

Pengalaman pirang-pirang taun ing industri, ahli ing proses nyulam warp saka macem-macem jaring;

Desain mesin lan perusahaan manufaktur dhewe, kemampuan kanggo nganyarke mesin nyulam warp;

Sistem manajemen sing ketat, sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001;

Produk kasebut diekspor menyang luar negeri lan nyukupi syarat kualitas internasional Eropa, Amerika, Jepang lan Korea Selatan;

peralatan testing dhewe lan teknologi, strictly kontrol kualitas;

factory

>> Layanan Kita<<

Changzhou Longlongsheng Mesh Co., Ltd. minangka perusahaan profesional khusus ing tenun kain bolong.Produk kasebut akeh digunakake ing pemuliaan, olahraga, kulawarga, pertanian, kehutanan, perlindungan lingkungan, militer lan liya-liyane.
Saliyane duwe peralatan nyulam warp sing canggih lan sistem manajemen kualitas sing apik lan efektif, kauntungan paling gedhe saka perusahaan yaiku kemampuan sing kuat kanggo ngowahi mesin lan peralatan!Perusahaan liyane ing klompok kasebut - Long Longsheng Warp Knitting Machinery Co., Ltd. minangka manufaktur lan dhukungan teknis sing kuat!Perusahaan wis mesthi wis setya filosofi bisnis "ilmu lan teknologi, kualitas dhuwur lan efficiency, customer pisanan, tundhuk karo kontrak".Kanggo entuk komitmen "kabeh kanggo kepuasan pelanggan" kanthi sistem layanan pangguna sing sampurna.
Kita bakal menehi sampeyan macem-macem produk jaringan kanthi kualitas produk sing apik, rega produk sing cukup lan layanan sawise-sales sing efisien.

Tampilan produk

product
product
product
product

Klien Koperasi

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner

Sertifikat