page_banner

produk

  • Multi-purpose camouflage net has good concealment

    Jaring kamuflase serbaguna nduweni ndhelikake sing apik

    Minangka jeneng tabet, jaringan kamuflase muter peran kamuflase lan concealment.Ing kahanan tartamtu, kayata ing alas, ana wit-witan, trunks lan vegetasi, lan saka kadohan ijo dicampur karo sawetara coklat lan coklat.Kita bakal nggunakake jaring kamuflase alas, warnane konsisten karo warna lingkungan alas, lan angel mbedakake saka kadohan kanthi mata telanjang.Kanthi perkembangan masyarakat sing terus-terusan, panjaluk jaring kamuflase kanggo panggunaan sipil saya tambah akeh.Mulane, jaring kamuflase uga ngalami owah-owahan ing fungsi, dadi luwih umum lan praktis.Industri nduweni peran sing penting banget.

  • Wire and cable wrapping net for harness protection

    Jaring pembungkus kabel lan kabel kanggo proteksi sabuk

    Jaring kabel lan bungkus kabel

    Iki digawe saka filamen PE sing ditenun nganggo multifilamen poliester.Bisa digunakake kanggo mbungkus kabel lan kabel.Wis kekuatan tensile apik lan nyegah loosening.Bisa nambah kateguhan impact, nambah urip layanan lan nambah kinerja jampel kanthi njaga sarung njero saka karusakan peralatan mechanical lan karat kimia, ora ndemek uap banyu lan bali Kelembapan, lan Nyingkiri kacilakan kejut listrik ndemek konduktor listrik.Resistensi suhu sing apik lan tahan cuaca sing apik.Kekuwatan compressive, resistance mlengkung, resistance geter, resistance torsi, etc., karo keluwesan tartamtu lan umur layanan dawa.Bobot entheng, keluwesan sing apik, cocog kanggo kabeh jinis kabel lan kabel, tahan karat sing apik.

  • Sandwich fabrics for vamp breathable mesh net fabric

    Kain sandwich kanggo kain jaring ambegan vamp

    Kain sandwic, kaya jeneng kasebut, digawe saka struktur telung lapis kaya sandwich, sing sejatine minangka kain sintetik, nanging ora ana telung jinis kain sing digabung dadi kain sandwich.Benang MOLO, lan lapisan ngisor umume permukaan rata sing ditenun.Kain sandwich nduweni akeh sifat fungsional lan wis akeh digunakake ing sepatu olahraga, tas, sarung kursi lan lapangan liyane.

  • African bath net scrub net to clean skin

    Afrika bath net scrub net kanggo ngresiki kulit

    Iki bolong bolong mandi asli Afrika asli.Uga dikenal minangka Sapo ing Ghana.materi iki digawe saka nilon, polyester lan bahan liyane, karo kateguhan apik, nyandhang resistance, katon ayu, trep lan praktis.Bath net bisa mbantu gampang ngresiki kulit nalika adus, nggawe kulit seger, alus lan alus.

    Thanks kanggo sifat sing dawa lan fleksibel, bisa ngresiki wilayah sing angel digayuh.Bisa cepet nresep rereget ing lumahing kulit, alus lan awet, ora babras kulit, nanging uga antibacterial lan bacteriostatic, tetep garing, sugih lan umpluk alus, dawane bisa gampang ndemek mburi, lan iku banget trep kanggo. digunakake ing adus.Iku construction keropos, lan faktor iki, digabungake karo alam long-tahan sawijining, nggawe Nilai banget kanggo dhuwit.

  • Three-layer fabric sandwich mesh net with elastic for cushions, etc

    Telung lapisan kain sandwich bolong net karo elastis kanggo bantal, etc

    3D (3-Dimensional, kothong telung dimensi) materi iku jinis anyar saka materi kain murni karo permeabilitas online kuwat, elastisitas lan support banget.Iki digunakake kanthi wiyar ing kasur, bantal, lan bantal.Iki digunakake kanthi wiyar ing kasur, bantal, lan bantal sing mbutuhake elastisitas lan permeabilitas udara sing apik.

  • Vehicle net stabilize items to prevent falling

    Jaring kendaraan nyetabilake barang supaya ora tiba

    Bagasi net cocok kanggo mobil, bis utawa sepur.Iki dirancang kanggo panyimpenan lan keamanan barang-barang wong liya lan bisa beda-beda gumantung saka mobil.Bolong iki digawe saka bahan HDPE / Nylon kekuatan dhuwur kanthi ukuran bolong sekitar 35mm.Dipasangake karo pancing utawa tali bungee minangka pilihan sing paling apik kanggo jaring.

  • High Density Screen Window Mesh net for Mosquito Repellent

    Dhuwur Kapadhetan Layar Window Mesh net kanggo Nyamuk Repellent

    Layar bisa nyegah bledug njaba, nyamuk, lan liya-liyane saka mlebu kamar, nggawe lingkungan njero ruangan sing anget lan nyaman.Jendhela layar duwe cahya alus, ventilasi lan ventilasi, lan uga bisa nyegah serangga mabur mlebu ing omah, lan ora mengaruhi kita mbukak jendhela kanggo ventilasi, sing trep banget ing musim panas. Ngurangi nyamuk njero ruangan, nyegah cokotan, lan nyegah panyebaran bakteri.

  • Mosquito nets for indoor and outdoor tents,bed,etc

    Kelambu kanggo tenda njero ruangan ruangan, amben, lsp

    Kelambu tahan lama sing diprodhuksi dening perusahaan kita digunakake kanggo nyegah gigitan nyamuk ing wayah wengi.Bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan. Ora kaya repellant serangga umum liyane sing mung tahan setaun, produk kita nawakake wektu validitas 4 nganti 5 taun.Iki minangka pilihan sing apik kanggo nyegah malaria lan penyakit infèksius liyane sing disebabake dening gigitan nyamuk.