page_banner

produk

  • Traditional lifting net China fishing net

    Jaring pengangkat tradisional China

    Mancing jaring angkat yaiku nglelebke jaring poliethelin utawa nilon luwih dhisik lan dilebokake ing banyu sing kudu dicekel.Liwat lampu trapping, umpan dikonsentrasi kanggo trap, banjur jala cepet diangkat kanggo mbungkus kabeh iwak ing jala kanggo nggayuh tujuan mancing.

  • High quality Hand cast net for fishermen

    Jaring tangan berkualitas tinggi kanggo nelayan

    Jaring tangan uga disebut jaring casting lan jaring spinning.Padha cocok kanggo operasi fishing siji utawa pindho ing segara cethek, kali, tlaga, lan blumbang.

    Jala tangan yaiku jala sing umume digunakake ing segara cethek, kali lan tlaga kanggo budidaya.Jaring tangan nilon duwe kaluwihan tampilan sing apik lan umur layanan sing dawa.Casting net fishing iku salah siji saka cara sing paling umum digunakake ing fishing banyu wilayah cilik.Casting net ora kena pengaruh dening ukuran lumahing banyu, ambane banyu lan terrain Komplek, lan nduweni kaluwihan saka keluwesan lan efficiency fishing dhuwur.Utamane ing kali, beting, blumbang lan banyu liyane akeh digunakake.Bisa dilakokno dening wong siji utawa sawetara wong, lan bisa dioperasikake ing pesisir utawa ing piranti kayata kapal.Nanging, sawetara wong asring ora ngerti carane nyelehake jaring, sing nyuda jumlah jaring tangan.

  • Aquaculture floating cage net for sea cucumber shellfish etc

    Jaring kandang apung budidaya kanggo kerang timun laut lsp

    Budidaya laut minangka kegiatan produksi sing nggunakake dataran pasang surut pesisir kanggo ngolah kewan lan tetanduran ekonomi akuatik laut.Kalebu akuakultur laut cethek, akuakultur pasang surut, akuakultur pelabuhan lan liya-liyane.Jala kandhang sing ngambang ing segara digawe saka bahan sing atos lan kuwat sing bisa nyimpen iwak tanpa uwal saka iwak.Tembok bolong relatif kandel, sing bisa nyegah invasi mungsuh.Kinerja filtrasi banyu apik, lan ora gampang diserang lan dirusak dening mungsuh, lan ora bakal rusak dening jamur ing banyu segara.

  • Three-layer fishing net with sticky net for catching fish

    Jaring telung lapis kanthi jaring ketan kanggo nyekel iwak

    Jaring iwak lengket digawe saka benang poliethelin kanthi kapadhetan dhuwur minangka bahan mentah lan nduweni ketahanan korosi sing apik.Iku deforms lan break ing suhu minus 30 ° kanggo 50 °.Urip layanan rata-rata ora kurang saka 5 taun.Uga ditenun nganggo benang nilon sing relatif transparan lan tipis, lan diikat karo bobot timah lan ngambang.Iku relatif siro ing banyu, wis alus alus lan kateguhan, wis tensile dhuwur lan kekuatan compressive, ora gampang break, lan wis kekiatan apik.Abrasive, umur layanan dawa, luwih awet.

  • Fish, shrimp and crab cage net to prevent escape

    Jaring iwak, udang lan kepiting kanggo nyegah uwal

    Bahan kandhang pancing digawe saka serat plastik/nilon, uga diarani kandang kepiting.Iku belongs kanggo jinis longline kuwalik jinis jenggot pot fishing gear.Umume kandhang warata lan bentuke silinder, lan sawetara kandhang bisa dilipat supaya gampang digawa.Produk iki paling cocok kanggo nyekel iwak, udang lan kepiting produk banyu khusus ing blumbang, kali, tlaga lan banyu liyane.Tingkat tangkapan dhuwur banget.Proses produksi produk iki apik banget lan kualitase dhuwur.

  • Trawl Net Hiagh Quality for catching fish

    Trawl Net High Quality kanggo nyekel iwak

    Trawler ing trawler nggunakake winch ing dek kanggo ngumpulake net.Jaring trawl nganggo kabel lan tali tahan polietilen kanthi kekerasan dhuwur, sing duwe resistensi dampak sing apik lan resistensi nyandhang.Trawling minangka cara mancing kanthi efek apik lan macem-macem aplikasi.Operasi trawling fleksibel, adaptasi lan produktivitas dhuwur.Trawling yaiku piranti mancing panyaring seluler sing nggunakake gerakan kapal kanggo nyeret alat pancing maju ing dhasar segara utawa banyu segara, meksa piranti nelayan ngliwati iwak, udang, kepiting lan obyek mancing liyane ing banyu menyang tas jaring. kanggo nggayuh tujuan fishing.