page_banner

produk

  • Anti-animal net for orchard and farm

    Jaring anti kewan kanggo kebon lan kebon

    Jaring anti-kewan sing digawe saka poliethelin ora ana ambune, aman, ora beracun lan fleksibel banget.Urip HDPE uga bisa tekan luwih saka 5 taun, lan biaya luwih murah.

    Jaring kewan-bukti lan manuk-bukti umume bisa digunakake kanggo nglindhungi anggur, ceri, wit woh pir, apel, wolfberry, breeding, kiwifruit, lan sapiturute. Kanggo nglindhungi anggur, akeh petani mikir yen perlu.Kanggo grapes ing beting, iku bisa rampung dijamin, lan iku luwih cocok kanggo nggunakake kuwat kewan-bukti lan manuk-bukti net, lan fastness punika relatif luwih apik.Jaring kewan nglindhungi tanduran saka karusakan saka macem-macem kewan liar lan njamin panen.Iki digunakake akeh ing pasar Jepang.

  • Anti-bee mesh net high-density anti-bite

    Anti-bee mesh net high-density anti-cokotan

    Jaring anti tawon digawe saka kabel PE kanthi kapadhetan dhuwur.Digawe saka HDPE karo UV stabilizer.30% ~ 90% faktor iyub-iyub, bolong cukup cilik kanggo njaga tawon metu, nanging isih ngidini suryo srengenge kanggo nembus wit sak Bloom.Bolong kasebut diobati kanthi proteksi UV kanggo nyegah rusak lan mesthekake bolong bisa digunakake sajrone pirang-pirang musim.

  • Anti Insect net high density  for vegetables and fruits

    Kapadhetan dhuwur jaring Anti Serangga kanggo sayuran lan woh-wohan

    Jaring anti serangga digawe saka monofilament, lan monofilamen digawe saka bahan anti-ultraviolet khusus, sing ndadekake jaring nduweni daya tahan lan urip layanan.Wis hems kuwat, fleksibel, entheng lan gampang nyebar.Jaring kontrol serangga bahan HDPE kasedhiya ing 20 mesh, 30 mesh, 40 mesh, 50 mesh, 60 mesh lan spesifikasi liyane.(Jembar liyane kasedhiya ing panyuwunan)

  • Chicken plastic nets for poultry farming

    Jaring plastik ayam kanggo peternakan unggas

    Jaring pitik plastik nduweni kaluwihan saka resistance srengenge, resistance tuwa, kateguhan dhuwur, umur layanan dawa, resistance karat apik, pasukan tensile gedhe, angin lan srengenge resistance lan umur layanan dawa.Jaring pitik sing angel lan awet njaga spesies manuk liyane / kéwan wungu saliyane mundhakaken cah ayu metu, nalika ngidini suryo srengenge lan banyu ing;saliyane kanggo nglindhungi wit woh, semak Semono uga Sindhunata lan tetanduran liyane saka Infestasi dening perampok, bajing, terwelu, moles lan kéwan cilik liyane minangka Orchard / kebon / pager kebon anggur;menehi perlindungan maksimal tanpa ngrusak manuk lan serangga lan kewan liyane;mbantu nglawan penyakit / Panyebaran kontrol hama, nglindhungi tanduran supaya tuwuh luwih apik.

  • Anti-Bird Net For Orchard and Farm

    Jaring Anti-Burung Kanggo Kebon lan Peternakan

    Jaring anti manuk digawe saka benang nilon lan polietilen lan minangka jaring sing nyegah manuk mlebu ing wilayah tartamtu.Iki minangka jinis jaring anyar sing digunakake ing tetanèn.Jaring iki nduweni port jaring sing beda-beda lan bisa ngontrol kabeh jinis manuk.Kajaba iku, uga bisa ngilangi rute breeding lan transmisi manuk, nyuda panggunaan pestisida kimia, lan njamin produk sing sehat lan ijo sing berkualitas tinggi.