page_banner

produk

  • Agricultural Windbreak Nets To Reduce Crop Loss

    Jaring Angin Tetanèn Kanggo Ngurangi Rugi Panen

    Fitur

    1.Windproof net, uga dikenal minangka windproof lan bledug-suppressing tembok, windproof tembok, angin-shielding tembok, bledug-suppressing tembok.Bisa nyuda bledug, tahan angin, tahan nyandhang, tahan api lan tahan korosi.

    2.Sawijining karakteristik Nalika angin liwat tembok dipatèni angin, loro fénoména misahake lan lampiran katon konco tembok, mbentuk ndhuwur lan ngisor interfering airflow, ngurangi kacepetan angin saka angin mlebu, lan nemen rusak energi kinetik saka mlebu. angin;nyuda turbulensi angin lan ngilangi arus Eddy saka angin sing mlebu;nyuda kaku geser lan tekanan ing lumahing yard materi akeh, mangkono ngurangi tingkat dusting tumpukan materi.

  • Anti-Hail Net for Crop Agricultural Protection

    Jaring Anti-Hail kanggo Perlindhungan Tetanèn

    Budidaya tutup jaring sing tahan udan minangka teknologi pertanian anyar sing praktis lan ramah lingkungan sing nambah produksi.Kanthi nutupi scaffolding kanggo mbangun alangi isolasi gawean, udan es katahan metu saka net lan èfèktif nyegah kabeh jinis udan ès, Frost, udan lan salju, etc cuaca, kanggo nglindhungi crops saka karusakan saka cuaca.Kajaba iku, nduweni fungsi transmisi cahya lan shading moderat, sing nggawe kahanan sing nyenengake kanggo tuwuhing crops.Perlindhungan sing ditawakake jaring anti hujan es tegese Aman njaga panenan taun saiki lan dilindhungi saka karusakan. Frost, kang crystallizes ing netting tinimbang ing tetanduran.

  • Bale net for pasture and straw collection Bundle

    Bale net kanggo pangonan lan jerami koleksi Bundle

    Jaring bale minangka bahan rajutan sing digawe saka benang pasir plastik sing diprodhuksi dening mesin nyulam.Cara tenunane padha karo jaring gulung, sing beda mung bobote gram sing beda.Biasane, bobot gram jaring gulung kira-kira 4g / m, dene bobot jaring bale luwih saka 6g / m.