page_banner

produk

  • Shade sail for entertainment venues, parking lots, courtyards, etc

    Sail Shade kanggo papan hiburan, parkir, plataran, lsp

    Iki minangka jinis layar teduh anyar sing ditenun saka bahan HDPE.Cocog kanggo macem-macem skenario ruangan, cocog kanggo digunakake ing area ruangan umum.Kayata latar mburi, loteng, kebon, kolam renang, restoran, pusat perbelanjaan, hotel, pantai lan ara-ara samun, pusat perbelanjaan, parkir, tambang, pusat komunitas, pusat perawatan bocah, situs konstruksi, sekolah, papan dolanan ruangan lan lapangan olahraga, lsp. Liwat proses anti-UV anyar, tingkat anti-UV produk iki bisa tekan 95%.Kajaba iku, produk kita duwe proses khusus, sing nyuda bobote, supaya sampeyan bisa ngrasakake entheng produk kasebut lan luwih gampang digunakake.

  • High quality constant temperature aluminum shade net

    kualitas dhuwur pancet suhu aluminium shade net

    Aluminium sunshade net bisa nyuda intensitas cahya mbantu tetanduran tuwuh;nyuda suhu;nyandhet penguapan;nyingkiri serangga lan penyakit.Ing wayah awan panas, bisa kanthi efektif nggambarake cahya sing kuwat, nyuda cahya sing berlebihan ing omah kaca, lan nyuda suhu.Kanggo netting iyub-iyub, utawa njaba greenhouses.Nduweni kekuatan tensile kuwat.Uga bisa digunakake ing njero.Nalika griya ijo ing griya ijo kurang ing wayah wengi, aluminium foil bisa nggambarake uwal saka sinar infra merah, supaya panas bisa katahan ing jero ruangan lan muter efek jampel termal.

  • Sunshade net UV protection for greenhouse planting

    Sunshade net pangayoman UV kanggo tanduran griya ijo

    Jaring iyub-iyub uga dikenal minangka jaring PE ijo, jaring teduh omah kaca, jaring taman, kain teduh, lan liya-liyane. Jaring sunshade sing disedhiyakake pabrik digawe saka bahan poliethelin (HDPE) kanthi kapadhetan dhuwur kanthi tambahan penstabil UV lan antioksidan.Non-beracun, ramah lingkungan, mblokir suryo srengenge lan sinar ultraviolet, umur dawa, bahan alus, gampang digunakake.