page_banner

Kabar produk

Kabar produk

  • Jaring poliethelin tahan angin njaga "dhuwur awan"

    Ing tanggal 18 Fèbruari, ing final lapangan gaya U wanita ski gaya bebas, Gu Ailing ngetung rata-rata luwih saka 90 poin ing rong lompatan sadurungé, ngunci juara luwih dhisik lan menangaké medali emas kaping wolu kanggo delegasi olahraga Tiongkok.Ing Komplek Ski Genting, sangang salju ...
    Waca liyane
  • Prinsip produksi kain jaring

    Prinsip produksi kain bolong Label artikel: Kain bolong 1. Kain bolong nuduhake kain kanthi bolongan sing bentuke bolong.Ana tenunan putih utawa tenunan sing dicelup benang, uga jacquard, sing bisa nenun gambar saka macem-macem kerumitan ...
    Waca liyane
  • Apa bedane kain bolong lan kain mripat manuk?

    Apa bedane kain bolong lan kain mripat manuk?1. Apa iku kain bolong?Kaos pakan umum diarani jersey, lan jersey kasebut kalebu jersey sing diputih, jersey putih khusus, jersey sing diputih apik...
    Waca liyane
  • Napa kain bolong dadi populer ing kalangan konsumen?

    Napa kain bolong dadi populer ing kalangan konsumen?Karakteristik 1. Suhu konstan, ambegan, banyu permeabel 2. Memori, elastisitas, proteksi buffer 3. Tekstur entheng, gampang dicuci, cepet garing 4...
    Waca liyane
  • Kawruh bab jaring iwak

    Kawruh bab jala Saben wong ing pinggir segara wis weruh jala.Nalika kita ndeleng wong liya lungguh ing bangku lan nenun jala kanthi konsentrasi, nalika ndeleng jala kasebut kanthi pola lan beda ...
    Waca liyane