page_banner

produk

  • Agricultural Windbreak Nets To Reduce Crop Loss

    Jaring Angin Tetanèn Kanggo Ngurangi Rugi Panen

    Fitur

    1.Windproof net, uga dikenal minangka windproof lan bledug-suppressing tembok, windproof tembok, angin-shielding tembok, bledug-suppressing tembok.Bisa nyuda bledug, tahan angin, tahan nyandhang, tahan api lan tahan korosi.

    2.Sawijining karakteristik Nalika angin liwat tembok dipatèni angin, loro fénoména misahake lan lampiran katon konco tembok, mbentuk ndhuwur lan ngisor interfering airflow, ngurangi kacepetan angin saka angin mlebu, lan nemen rusak energi kinetik saka mlebu. angin;nyuda turbulensi angin lan ngilangi arus Eddy saka angin sing mlebu;nyuda kaku geser lan tekanan ing lumahing yard materi akeh, mangkono ngurangi tingkat dusting tumpukan materi.

  • Anti-Hail Net for Crop Agricultural Protection

    Jaring Anti-Hail kanggo Perlindhungan Tetanèn

    Budidaya tutup jaring sing tahan udan minangka teknologi pertanian anyar sing praktis lan ramah lingkungan sing nambah produksi.Kanthi nutupi scaffolding kanggo mbangun alangi isolasi gawean, udan es katahan metu saka net lan èfèktif nyegah kabeh jinis udan ès, Frost, udan lan salju, etc cuaca, kanggo nglindhungi crops saka karusakan saka cuaca.Kajaba iku, nduweni fungsi transmisi cahya lan shading moderat, sing nggawe kahanan sing nyenengake kanggo tuwuhing crops.Perlindhungan sing ditawakake jaring anti hujan es tegese Aman njaga panenan taun saiki lan dilindhungi saka karusakan. Frost, kang crystallizes ing netting tinimbang ing tetanduran.

  • Raschel net bag for vegetables and fruits

    Tas jaring Raschel kanggo sayuran lan woh-wohan

    Tas bolong Raschel biasane digawe saka bahan PE, HDPE, utawa PP, sing ora beracun, ora ana ambune, lan tahan lama.Werna lan ukuran bisa disesuaikan miturut kabutuhan, lan akeh digunakake ing kemasan lan transportasi sayuran, woh-wohan, lan kayu bakar, kayata bawang, kentang, jagung, waluh, jeruk bali, lan liya-liyane. isih kuwat lan awet.

  • Bale net for pasture and straw collection Bundle

    Bale net kanggo pangonan lan jerami koleksi Bundle

    Jaring bale minangka bahan rajutan sing digawe saka benang pasir plastik sing diprodhuksi dening mesin nyulam.Cara tenunane padha karo jaring gulung, sing beda mung bobote gram sing beda.Biasane, bobot gram jaring gulung kira-kira 4g / m, dene bobot jaring bale luwih saka 6g / m.

  • Garden orchard covering net helps fruit and vegetables grow

    Kebon kebon sing nutupi jaring mbantu woh lan sayuran tuwuh

    Woh wit serangga-bukti net iku jenis kain bolong digawe saka poliethelin karo anti-tuwa, anti-ultraviolet lan aditif kimia liyane minangka bahan baku utama, lan wis kekuatan tensile dhuwur, resistance panas, resistance banyu, resistance karat lan tuwa. resistance., ora beracun lan ora enak, gampang mbuwang sampah lan kaluwihan liyane.Ing taun-taun pungkasan, sawetara panggonan wis nggunakake jaring anti serangga kanggo nutupi wit woh, nursery lan kebon sayur kanggo nyegah Frost, rainstorm, woh Mudhun, serangga lan manuk, etc., lan efek banget becik.

  • Anti-animal net for orchard and farm

    Jaring anti kewan kanggo kebon lan kebon

    Jaring anti-kewan sing digawe saka poliethelin ora ana ambune, aman, ora beracun lan fleksibel banget.Urip HDPE uga bisa tekan luwih saka 5 taun, lan biaya luwih murah.

    Jaring kewan-bukti lan manuk-bukti umume bisa digunakake kanggo nglindhungi anggur, ceri, wit woh pir, apel, wolfberry, breeding, kiwifruit, lan sapiturute. Kanggo nglindhungi anggur, akeh petani mikir yen perlu.Kanggo grapes ing beting, iku bisa rampung dijamin, lan iku luwih cocok kanggo nggunakake kuwat kewan-bukti lan manuk-bukti net, lan fastness punika relatif luwih apik.Jaring kewan nglindhungi tanduran saka karusakan saka macem-macem kewan liar lan njamin panen.Iki digunakake akeh ing pasar Jepang.

  • Anti-bee mesh net high-density anti-bite

    Anti-bee mesh net high-density anti-cokotan

    Jaring anti tawon digawe saka kabel PE kanthi kapadhetan dhuwur.Digawe saka HDPE karo UV stabilizer.30% ~ 90% faktor iyub-iyub, bolong cukup cilik kanggo njaga tawon metu, nanging isih ngidini suryo srengenge kanggo nembus wit sak Bloom.Bolong kasebut diobati kanthi proteksi UV kanggo nyegah rusak lan mesthekake bolong bisa digunakake sajrone pirang-pirang musim.

  • Anti Insect net high density  for vegetables and fruits

    Kapadhetan dhuwur jaring Anti Serangga kanggo sayuran lan woh-wohan

    Jaring anti serangga digawe saka monofilament, lan monofilamen digawe saka bahan anti-ultraviolet khusus, sing ndadekake jaring nduweni daya tahan lan urip layanan.Wis hems kuwat, fleksibel, entheng lan gampang nyebar.Jaring kontrol serangga bahan HDPE kasedhiya ing 20 mesh, 30 mesh, 40 mesh, 50 mesh, 60 mesh lan spesifikasi liyane.(Jembar liyane kasedhiya ing panyuwunan)

  • Chicken plastic nets for poultry farming

    Jaring plastik ayam kanggo peternakan unggas

    Jaring pitik plastik nduweni kaluwihan saka resistance srengenge, resistance tuwa, kateguhan dhuwur, umur layanan dawa, resistance karat apik, pasukan tensile gedhe, angin lan srengenge resistance lan umur layanan dawa.Jaring pitik sing angel lan awet njaga spesies manuk liyane / kéwan wungu saliyane mundhakaken cah ayu metu, nalika ngidini suryo srengenge lan banyu ing;saliyane kanggo nglindhungi wit woh, semak Semono uga Sindhunata lan tetanduran liyane saka Infestasi dening perampok, bajing, terwelu, moles lan kéwan cilik liyane minangka Orchard / kebon / pager kebon anggur;menehi perlindungan maksimal tanpa ngrusak manuk lan serangga lan kewan liyane;mbantu nglawan penyakit / Panyebaran kontrol hama, nglindhungi tanduran supaya tuwuh luwih apik.

  • Anti-Bird Net For Orchard and Farm

    Jaring Anti-Burung Kanggo Kebon lan Peternakan

    Jaring anti manuk digawe saka benang nilon lan polietilen lan minangka jaring sing nyegah manuk mlebu ing wilayah tartamtu.Iki minangka jinis jaring anyar sing digunakake ing tetanèn.Jaring iki nduweni port jaring sing beda-beda lan bisa ngontrol kabeh jinis manuk.Kajaba iku, uga bisa ngilangi rute breeding lan transmisi manuk, nyuda panggunaan pestisida kimia, lan njamin produk sing sehat lan ijo sing berkualitas tinggi.

  • Fruit and vegetable insect-proof mesh bag

    Tas bolong anti serangga woh lan sayuran

    Jaring bagging woh yaiku kanggo nyelehake tas jaring ing njaba woh lan sayuran sajrone proses pertumbuhan, sing nduweni peran protèktif.Tas bolong nduweni permeabilitas udara sing apik, lan woh-wohan lan sayuran ora bakal bosok. Ora bakal mengaruhi pertumbuhan woh-wohan lan sayuran sing normal.

  • Vineyard Side Net to Anti Animals

    Vineyard Side Net kanggo Anti Animals

    Jaring sisih kebon anggur nduweni karakteristik kepraktisan, kekuatan dhuwur, span gedhe, bobot entheng, resistensi oksidasi, instalasi sing trep lan sawetara aplikasi sing wiyar.Utamane kanggo wilayah pegunungan, sloping lan multi mlengkung.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2