page_banner

produk

  • Volleyball net for beach/swimming pool indoor and outdoor

    Jaring voli kanggo pantai / kolam renang njero ruangan ruangan

    Jaring voli, rangka jaring voli 8,5m, dawane 9,50m, ambane 1m, bolong 10cm persegi, ireng.Sisih ndhuwur dijahit nganggo kanvas putih dobel kanthi ambane 5cm.Jala digantung ing postingan jaring ing sisih loro, jejeg garis tengah.Dhuwure jala lanang 2,43 mèter lan jala wadon 2,24 mèter.Ana tape tandha putih 5 cm sudhut nggandhol ing loro-lorone saka net jejeg ing sideline saka pengadilan.

  • Foldable table tennis net for indoor or outdoor play

    Jaring tenis meja sing bisa dilipat kanggo dolanan njero ruangan utawa ruangan

    Jaring tenis meja iki digawe saka bahan sing kuat lan atos, nduweni kinerja apik, awet lan anti-tuwa, lan umur layanan luwih suwe.Kekuwatan tensile, kekuatan impact, resistance nyandhang apik, elongation dawa, kinerja Recovery elastis apik, supaya bisa dibalèkaké menyang negara asli sawise mulet.

  • Portable football shooting goal net

    Jaring gawang tembak bal portabel

    Jaring ing mburi pigura gol bal-balan diarani jaring gol bal-balan, sing biasane digawe saka bahan sing kuwat lan tahan lama, kanthi daya tahan sing apik, gampang dipasang. Lan luwih bisa nahan dampak saka gawang tanpa deformasi.Jaring gawang bal-balan standar kanggo 11 wong dumadi saka 1278-1864 grid, lan jaring gawang bal-balan standar kanggo 5 wong dumadi saka 639-932 grid.Saiki, ing mburi gerbang bal-balan, jaring kudu digantung.Nalika bal dicetak, wasit langsung ngunekake wisel kanggo ngumumake yen penyerang wis ngetung.

  • Outdoor Baseball Training Target Shooting Net

    Outdoor Baseball Training Target Shooting Net

    Jaring latihan baseball digawe saka bahan sing awet, angel, anti-tuwa lan umur layanan sing dawa.Panyimpenan kasebut gampang lan ora butuh papan, gampang dipasang lan dibongkar, lan ora gampang diwatesi ing papan kasebut.Cocog kanggo latihan baseball, hiburan saben dina lan papan liyane.

  • High quality badminton net for sports training

    Jaring badminton kualitas dhuwur kanggo latihan olahraga

    Jaring bulutangkis wis diobati UV lan set panas.PVC edging putih ing sisih ndhuwur lan jahitan pindho kanggo keamanan tambahan.Jaring kasebut entheng, bisa dilipat lan awet.Tali kasebut ngliwati ndhuwur kanggo nggawe instalasi luwih gampang.

    Jaring badminton dawane 6,10 meter lan ambane 76 sentimeter.Iki digawe saka bahan peteng sing berkualitas tinggi.Ukuran bolong antara 15-20 mm.Sisih ndhuwur jaring dijahit nganggo kain putih 75-lembar (dilipat setengah).Lan nggunakake tali kabel lancip utawa tali nilon kanggo pass liwat interlayer ing, lan gantung iku kuwat antarane loro kiriman net.

  • Hockey, ice hockey training net Easy to install

    Hockey, hockey es training net Gampang kanggo nginstal

    Jaring hoki digawe saka benang polypropylene (PE) super abot, sing ora beracun, ora enak, kurang kapadhetan, tahan nyandhang sing apik, ora gampang tuwa, lan tahan lama.Bobot entheng, tahan panas banget lan tahan kimia, gampang didaur ulang, gampang disimpen lan digawa, lan bisa digunakake ing macem-macem lapangan latihan.

  • Golf net batting cage net is sturdy and durable

    Jaring golf batting cage net kuwat lan awet

    Jaring golf digawe saka bolong poliethelin sing stabil UV kanggo tahan cuaca sing apik.Wis karakteristik anti-tuwa, resistance karat, resistance cahya lan wektu layanan dawa.Werna umume putih utawa ireng, bolong umume 25MM * 25MM, 2MM * 2MM, lan kabel jaringan yaiku 18 untaian, 24 untaian, 27 untaian, 3 untaian, lan liya-liyane. Produk bisa disesuaikan miturut kabutuhan pangguna.Jaring pelindung lapangan golf minangka jinis pager lapangan golf, yaiku produk pager stadion sing populer ing jaman saiki.Bisa nyuda cedera sing ora disengaja kanggo wong ing njaba lapangan.Prasaja lan gampang, mbukak lan padhang sesanti, suhu dhuwur lan resistance srengenge, werna padhang, wektu nggunakake dawa lan ing.