page_banner

produk

  • Multi-purpose camouflage net has good concealment

    Jaring kamuflase serbaguna nduweni ndhelikake sing apik

    Minangka jeneng tabet, jaringan kamuflase muter peran kamuflase lan concealment.Ing kahanan tartamtu, kayata ing alas, ana wit-witan, trunks lan vegetasi, lan saka kadohan ijo dicampur karo sawetara coklat lan coklat.Kita bakal nggunakake jaring kamuflase alas, warnane konsisten karo warna lingkungan alas, lan angel mbedakake saka kadohan kanthi mata telanjang.Kanthi perkembangan masyarakat sing terus-terusan, panjaluk jaring kamuflase kanggo panggunaan sipil saya tambah akeh.Mulane, jaring kamuflase uga ngalami owah-owahan ing fungsi, dadi luwih umum lan praktis.Industri nduweni peran sing penting banget.

  • Wire and cable wrapping net for harness protection

    Jaring pembungkus kabel lan kabel kanggo proteksi sabuk

    Jaring kabel lan bungkus kabel

    Iki digawe saka filamen PE sing ditenun nganggo multifilamen poliester.Bisa digunakake kanggo mbungkus kabel lan kabel.Wis kekuatan tensile apik lan nyegah loosening.Bisa nambah kateguhan impact, nambah urip layanan lan nambah kinerja jampel kanthi njaga sarung njero saka karusakan peralatan mechanical lan karat kimia, ora ndemek uap banyu lan bali Kelembapan, lan Nyingkiri kacilakan kejut listrik ndemek konduktor listrik.Resistensi suhu sing apik lan tahan cuaca sing apik.Kekuwatan compressive, resistance mlengkung, resistance geter, resistance torsi, etc., karo keluwesan tartamtu lan umur layanan dawa.Bobot entheng, keluwesan sing apik, cocog kanggo kabeh jinis kabel lan kabel, tahan karat sing apik.

  • Sandwich fabrics for vamp breathable mesh net fabric

    Kain sandwich kanggo kain jaring ambegan vamp

    Kain sandwic, kaya jeneng kasebut, digawe saka struktur telung lapis kaya sandwich, sing sejatine minangka kain sintetik, nanging ora ana telung jinis kain sing digabung dadi kain sandwich.Benang MOLO, lan lapisan ngisor umume permukaan rata sing ditenun.Kain sandwich nduweni akeh sifat fungsional lan wis akeh digunakake ing sepatu olahraga, tas, sarung kursi lan lapangan liyane.

  • African bath net scrub net to clean skin

    Afrika bath net scrub net kanggo ngresiki kulit

    Iki bolong bolong mandi asli Afrika asli.Uga dikenal minangka Sapo ing Ghana.materi iki digawe saka nilon, polyester lan bahan liyane, karo kateguhan apik, nyandhang resistance, katon ayu, trep lan praktis.Bath net bisa mbantu gampang ngresiki kulit nalika adus, nggawe kulit seger, alus lan alus.

    Thanks kanggo sifat sing dawa lan fleksibel, bisa ngresiki wilayah sing angel digayuh.Bisa cepet nresep rereget ing lumahing kulit, alus lan awet, ora babras kulit, nanging uga antibacterial lan bacteriostatic, tetep garing, sugih lan umpluk alus, dawane bisa gampang ndemek mburi, lan iku banget trep kanggo. digunakake ing adus.Iku construction keropos, lan faktor iki, digabungake karo alam long-tahan sawijining, nggawe Nilai banget kanggo dhuwit.

  • Shade sail for entertainment venues, parking lots, courtyards, etc

    Sail Shade kanggo papan hiburan, parkir, plataran, lsp

    Iki minangka jinis layar teduh anyar sing ditenun saka bahan HDPE.Cocog kanggo macem-macem skenario ruangan, cocog kanggo digunakake ing area ruangan umum.Kayata latar mburi, loteng, kebon, kolam renang, restoran, pusat perbelanjaan, hotel, pantai lan ara-ara samun, pusat perbelanjaan, parkir, tambang, pusat komunitas, pusat perawatan bocah, situs konstruksi, sekolah, papan dolanan ruangan lan lapangan olahraga, lsp. Liwat proses anti-UV anyar, tingkat anti-UV produk iki bisa tekan 95%.Kajaba iku, produk kita duwe proses khusus, sing nyuda bobote, supaya sampeyan bisa ngrasakake entheng produk kasebut lan luwih gampang digunakake.

  • High quality constant temperature aluminum shade net

    kualitas dhuwur pancet suhu aluminium shade net

    Aluminium sunshade net bisa nyuda intensitas cahya mbantu tetanduran tuwuh;nyuda suhu;nyandhet penguapan;nyingkiri serangga lan penyakit.Ing wayah awan panas, bisa kanthi efektif nggambarake cahya sing kuwat, nyuda cahya sing berlebihan ing omah kaca, lan nyuda suhu.Kanggo netting iyub-iyub, utawa njaba greenhouses.Nduweni kekuatan tensile kuwat.Uga bisa digunakake ing njero.Nalika griya ijo ing griya ijo kurang ing wayah wengi, aluminium foil bisa nggambarake uwal saka sinar infra merah, supaya panas bisa katahan ing jero ruangan lan muter efek jampel termal.

  • Pond cover net to protect water quality reduce fallen leaves

    Jaring tutup kolam kanggo njaga kualitas banyu nyuda godhong sing tiba

    Kolam lan jaring pangayoman kolam renang nduweni kaluwihan anti-tuwa, anti-oksidasi, tahan korosi, ora beracun lan ora enak, lan gampang mbuwang sampah.Saliyane nyuda godhong sing tiba, uga bisa nyegah tiba lan nambah safety.

  • Strong and durable knot-free fall safety net

    Jaring pengaman musim gugur sing kuat lan tahan lama

    Jaring pengaman anti-tiba nduweni jejaring cilik lan seragam, gesper bolong sing kuat, ora ana gerakan, bahan polietilen tekanan rendah kanthi kapadhetan dhuwur, kekuatan dhuwur, titik leleh sing dhuwur, tahan uyah lan alkali sing kuwat, tahan kelembapan, tahan tuwa, lan dawa. urip layanan.

  • Environmental protection cover soil dust net

    Perlindungan lingkungan tutup jaring bledug lemah

    Jaring pencegahan pasir situs konstruksi bisa digunakake kanggo nyegah bledug lan jangkoan bangunan.Jaring bledug digawe saka poliethelin kapadhetan dhuwur (HDPE) minangka bahan mentah, lan proporsi tartamtu saka agen anti-tuwa ditambahake.Nduwe macem-macem fungsi kayata moisturizing, proteksi badai udan, tahan angin lan nyuda panyebaran hama serangga.

  • Volleyball net for beach/swimming pool indoor and outdoor

    Jaring voli kanggo pantai / kolam renang njero ruangan ruangan

    Jaring voli, rangka jaring voli 8,5m, dawane 9,50m, ambane 1m, bolong 10cm persegi, ireng.Sisih ndhuwur dijahit nganggo kanvas putih dobel kanthi ambane 5cm.Jala digantung ing postingan jaring ing sisih loro, jejeg garis tengah.Dhuwure jala lanang 2,43 mèter lan jala wadon 2,24 mèter.Ana tape tandha putih 5 cm sudhut nggandhol ing loro-lorone saka net jejeg ing sideline saka pengadilan.

  • Foldable table tennis net for indoor or outdoor play

    Jaring tenis meja sing bisa dilipat kanggo dolanan njero ruangan utawa ruangan

    Jaring tenis meja iki digawe saka bahan sing kuat lan atos, nduweni kinerja apik, awet lan anti-tuwa, lan umur layanan luwih suwe.Kekuwatan tensile, kekuatan impact, resistance nyandhang apik, elongation dawa, kinerja Recovery elastis apik, supaya bisa dibalèkaké menyang negara asli sawise mulet.

  • Portable football shooting goal net

    Jaring gawang tembak bal portabel

    Jaring ing mburi pigura gol bal-balan diarani jaring gol bal-balan, sing biasane digawe saka bahan sing kuwat lan tahan lama, kanthi daya tahan sing apik, gampang dipasang. Lan luwih bisa nahan dampak saka gawang tanpa deformasi.Jaring gawang bal-balan standar kanggo 11 wong dumadi saka 1278-1864 grid, lan jaring gawang bal-balan standar kanggo 5 wong dumadi saka 639-932 grid.Saiki, ing mburi gerbang bal-balan, jaring kudu digantung.Nalika bal dicetak, wasit langsung ngunekake wisel kanggo ngumumake yen penyerang wis ngetung.