page_banner

produk

  • Raschel net bag for vegetables and fruits

    Tas jaring Raschel kanggo sayuran lan woh-wohan

    Tas bolong Raschel biasane digawe saka bahan PE, HDPE, utawa PP, sing ora beracun, ora ana ambune, lan tahan lama.Werna lan ukuran bisa disesuaikan miturut kabutuhan, lan akeh digunakake ing kemasan lan transportasi sayuran, woh-wohan, lan kayu bakar, kayata bawang, kentang, jagung, waluh, jeruk bali, lan liya-liyane. isih kuwat lan awet.

  • Garden orchard covering net helps fruit and vegetables grow

    Kebon kebon sing nutupi jaring mbantu woh lan sayuran tuwuh

    Woh wit serangga-bukti net iku jenis kain bolong digawe saka poliethelin karo anti-tuwa, anti-ultraviolet lan aditif kimia liyane minangka bahan baku utama, lan wis kekuatan tensile dhuwur, resistance panas, resistance banyu, resistance karat lan tuwa. resistance., ora beracun lan ora enak, gampang mbuwang sampah lan kaluwihan liyane.Ing taun-taun pungkasan, sawetara panggonan wis nggunakake jaring anti serangga kanggo nutupi wit woh, nursery lan kebon sayur kanggo nyegah Frost, rainstorm, woh Mudhun, serangga lan manuk, etc., lan efek banget becik.

  • Fruit and vegetable insect-proof mesh bag

    Tas bolong anti serangga woh lan sayuran

    Jaring bagging woh yaiku kanggo nyelehake tas jaring ing njaba woh lan sayuran sajrone proses pertumbuhan, sing nduweni peran protèktif.Tas bolong nduweni permeabilitas udara sing apik, lan woh-wohan lan sayuran ora bakal bosok. Ora bakal mengaruhi pertumbuhan woh-wohan lan sayuran sing normal.

  • Vineyard Side Net to Anti Animals

    Vineyard Side Net kanggo Anti Animals

    Jaring sisih kebon anggur nduweni karakteristik kepraktisan, kekuatan dhuwur, span gedhe, bobot entheng, resistensi oksidasi, instalasi sing trep lan sawetara aplikasi sing wiyar.Utamane kanggo wilayah pegunungan, sloping lan multi mlengkung.

  • Fruit and vegetable packaging mesh bag

    Woh-wohan lan sayuran tas jaring kemasan

    Bahan anyar sing diadopsi, sing ora beracun lan ora enak, ora ngemot zat sing mbebayani, ora ngrusak panganan lan ora mbebayani kesehatan manungsa.Kantong jaring sayur-sayuran saka tenun bunder biasane digawe saka polietilen monofilamen minangka warp lan polipropilena filamen datar minangka pakan;Kantong jaring sayur tenun datar biasane digawe saka benang rata polipropilena;Ana uga tas jaring nabati kanthi polietilen monofilamen ing bujur lan garis lintang.Poliethelin diakoni minangka bahan sing paling apik ing kontak karo panganan ing donya.Cahya lan transparan, tahan kelembapan lan tahan oksigen.

  • Fruit (crops) picking collection net olive net

    Jaring petik buah (tanaman) jala jala zaitun

    Jaring koleksi wit woh dirajut saka poliethelin (HDPE) kanthi kapadhetan dhuwur, perawatan stabil kanthi sinar ultraviolet, nduweni resistensi luntur sing apik lan njaga kinerja kekuatan materi, resistensi nyandhang sing apik, nduweni ketangguhan sing dhuwur, bisa nahan tekanan sing luwih gedhe.Kabeh papat sudhut iku tarp biru lan gasket aluminium kanggo kekuatan ekstra.

  • Strawberry support cover protect net

    Strawberry support cover protect net

    Jaringan dhukungan Strawberry nganggo bahan polietilen (HDPE) kapadhetan dhuwur, kanthi permeabilitas udara sing apik.Bahan kasebut aman, ora beracun lan ora enak.Kanthi resistance panas apik lan resistance kadhemen, umur layanan dawa.Bahan iki ora gampang nyerep banyu, mula bisa njaga woh strawberry garing.