page_banner

produk

Bale net kanggo pangonan lan jerami koleksi Bundle

katrangan singkat:

Jaring bale minangka bahan rajutan sing digawe saka benang pasir plastik sing diprodhuksi dening mesin nyulam.Cara tenunane padha karo jaring gulung, sing beda mung bobote gram sing beda.Biasane, bobot gram jaring gulung kira-kira 4g / m, dene bobot jaring bale luwih saka 6g / m.


Detail Produk

Tag produk

kauntungan produk

Ing taun-taun pungkasan, jaring baling jerami wis dadi pilihan sing populer.Wiwit introduksi kabijakan pemanfaatan jerami sing komprehensif, para petani dilarang ngobong jerami, lan jala baling jerami wis akeh digunakake ing peternakan domestik lan manca, sawah lan padang rumput.tali rami.Dibandhingake karo tali rami, jaring bale duwe kaluwihan ing ngisor iki:
Ngirit wektu bundling
Bale net bisa dikempalken ing mung 2-3 puteran, kang nemen mbenakake efficiency karya, lan nyuda gesekan ing peralatan, kang nyimpen bahan bakar.Lumahing jaring bale gampang dilebokake ing lemah.Jaring sing mbukak iki ngidini jerami tiba saka permukaan jaring, nggawe gulungan hay sing luwih tahan cuaca.Naleni jerami kanthi benang nggawe cekung lan infiltrasi banyu udan bisa nyebabake rot.Nggunakake jaring bale bisa nyuda kerugian nganti 50%.Rugi iki luwih boros tinimbang biaya jaring bale.

Aplikasi produk

Cocog kanggo panen lan panyimpenan jerami lan suketan ing peternakan lan padang rumput gedhe;iku uga bisa muter peran ing nduwurke tumpukan industri packaging.
1. Ngirit wektu bundling: mung njupuk 2-3 puteran kanggo Pack, nalika ngurangi gesekan peralatan.
2. Nguatake resistensi angin, sing luwih apik tinimbang tali rami tradisional, sing bisa nyuda rot saka HAY kanthi kira-kira 50%.
3. Lumahing warata ngirit wektu mbukak jaring, lan ing wektu sing padha, trep kanggo njupuk lan mbongkar.

Spesifikasi Produk

mateiral HDPE
ambane 1m-12m minangka panyuwunan sampeyan
dawa 50m-1000m minangka panyuwunan sampeyan
bobot 10-11 gsm
warna sembarang werna kasedhiya
UV minangka panjalukmu

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita